fbpx KONTAKT
Nikolai Raun Missmahl

Nikolai Raun Missmahl

Kiropraktor

Et behandlingsforløb hos Nikolai vil være tilrettelagt ud fra dine individuelle behov.

Nikolai bruger en bred vifte af behandlingsmetoder fra den klassiske “knæk og bræk”-kiropraktik til de nyere såsom chokbølge, nålebehandling og træning. Der vil blive taget højde for lige netop din livssituation, dagligdag og dens belastning, når I sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

Nikolai interesserer sig ikke kun for chokbølge og nålebehandling, men har også efteruddannet sig indenfor baby-kiropraktik, laserbehandling og ultralyd. Ultralyd og chokbølgebehandling bruges bl.a. til diagnostik og behandling af hælsporer, tennis- og golfalbuer, musearme, løberknæ og -hofte og mange flere sports- og seneskader.

Nikolai indgår i tæt samarbejde med vores fysioterapeuter for at give dig det mest strømlinede forløb, som følger de nyeste kliniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Fysioterapeuterne vil kunne give dig værktøjer og øvelser du kan bruge i hverdagen. De kan være med til at give kroppen det overskud, der skal til for at holde generne på afstand.

Nikolai er opvokset i Ballerup og har gået på Sankt Annæ Gymnasium i Valby. Han blev Cand. Manu.(Kiropraktor) i Klinisk biomekanik ved Syddansk Universitet i 2018. Siden da har han været ansat i forskellige klinikker i Hovedstadsområdet og har været hos os i Valby siden 2019.

Nikolai er også uddannet til at behandle babyer. Babyer kan have mange komplikationer søvn, gråd, spændinger, favoritsider, gylp og kolik er bare nogle få af de faktorer som vi tager hånd om. Behandlingen er blid og der sættes god tid af til at tage det i barnets tempo.

Logo Kiropraktorerne sort

Kontakt

Gearhalsvej 1, st.
2500 Valby
(Indgang ved Pakkerivej)

1. times gratis parkering
lige ved døren fra kl. 8.00

Telefon: 36440133
E-mail: info@kir.dk
CVR: 14156348

Find vej

Kiropraktor

Overblik

  • Træning
  • Priser
  • Behandlinger
  • Vi tilbyder
Gearhalsvej 1, st. - 2500 Valby
Mandag til torsdag 7:00-18:00. Fredag 7:00-16:00