Mandag til torsdag 7:00-18:00.
Fredag 7:00-16:00

info@kir.dk

36 44 01 33

Gearhalsvej 1, st. - 2500 Valby

Anders L. Hauge
Kiropraktor
Anders er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet (cand.manu.) og har derfor en både bred og samtidigt dybdegående viden om kroppen. Han er således i stand til at diagnosticere og behandle en lang række problematikker.

I tillæg til dette, har Anders desuden en bachelor i Idræt og Sundhed.

Interessen for sport og træning er stor. Han har personligt over 10 års erfaring med styrketræning, hvor han har særlig fokus på teknik, optimeringer og styrkefremgang. Derudfra har Anders også en særlig interesse i sportsskader og idrætskiropraktik.

Som forlængelse af sin egen træning, har han også arbejdet selvstændigt som personlig træner, hvor han har hjulpet personer med deres træningsmål, uanset niveau og eventuelle skader og andre udfordringer.

Fra denne baggrund tager Anders en stor viden med sig ind i den kiropraktiske behandling og tilbyder herigennem et nuanceret syn på din problematik.

For at sikre dig den rette behandling, benytter Anders både de klassiske teknikker kendt fra kiropraktikken, og nyere teknikker som nålebehandling og chockbølge, alt efter hvad du vurderes til at have behov for.

Han samarbejder også med husets fysioterapeuter når det er gavnligt for dig.