Mandag til torsdag 7:00-18:00.
Fredag 7:00-16:00

info@kir.dk

36 44 01 33

Gearhalsvej 1, st. - 2500 Valby

Træning

Forebyggelse og træning er en vigtig del af det vi tilbyder på klinikken.

Træn individuelt eller på hold hos os før, under eller efter dit behandlingsforløb.

Smerter og skader opstår, men vi kan gøre rigtigt meget for at genoptræne dem og bestræbe os på at de ikke vender tilbage igen. Vi kan også hjælpe dig med at holde dine smerter nede. Hos os har du mulighed for at deltage på flere forskellige træningshold eller få individuel træning. Alle hold og individuel træning er med uddannede instruktører, der har stor faglig viden om lige præcis dine udfordringer. Det gør, at vi sammen kan tilpasse din træning, så den passer til dig. Det giver dig de bedste forudsætninger for at forebygge skader, holde dine smerter nede, forbedre din bevægelighed og forbedre din livskvalitet.

Individuel superviseret træning

Vores individuelle træning foregår under supervision af vores dygtige kiropraktorer og fysioterapeuter. Du vil blive grundigt undersøgt, før der bliver tilrettelagt et personligt træningsprogram, som passer til dit behov og dine ønsker. Denne træning kan foregå i vores træningscenter under løbende supervision og kontrol, så din træning hele tiden tilpasses for at opnå optimal fremgang og resultat. Træningen kan også tilrettelægges som hjemmetræning eller træning i andet fitnesscenter efter instruktion hos vores behandlere.

Individuel træning med en erfaren og uddannet behandler giver det bedste resultat for dig som vil have det optimale ud af din tid og genoptræning.

Hvad enten du er erfaren, eller du aldrig har trænet før, så er det en god ide at få lagt et træningsprogram, der tager udgangspunkt i netop din situation. Det kan dreje sig om vurdering af din træningstilstand eller vurdering af et aktuelt problem. På den måde bliver din træning målrettet i forhold til dig og dine behov.

Resultatet af den indledende samtale og undersøgelse er således et specifikt træningsprogram tilpasset dine behov. Med dette som udgangspunkt kan du føle dig sikker og tryg i din træning. Du vil blive fulgt og rådgivet af din behandler under hele forløbet.

Den personlige træning foregår i vores åbningstider og aftales individuelt med din behandler.

Hvad indeholder individuel superviseret træning?
Vores individuelle træningsforløb løber over 8-12 uger med mulighed for at vedligeholde din træning efterfølgende efter behov.

Du vil ved første træning modtage en grundig gennemgang af dine øvelser samt op og ned varmning af din instruktør. Her vil du få udleveret et elektronisk armbånd eller downloade vores app, som du efterfølgende skal benytte til at se dit træningsprogram eller til at logge ind på de forskellige træningsmaskiner og derved følge dit eget personlige træningsprogram hvis du vælger at træne i vores træningscenter. Hvis du vælger at træne derhjemme eller et andet sted kan du se dit træningsprogram i appen. Du kan altid tilgå din træningsprofil med din mobil telefon eller computer derhjemme, som vil vise dit træningsprogram og hvor du kan tjekke din fremgang i træningen. Her kan din instruktør løbende følge med i hvordan du performer fra gang til gang. Hver 2.-4. uge vil din behandler sammen med dig optimere og tilrettelægge dit træning

Efter 8-12 uger vil du tilbydes en individuel snak vedrørende fremadrettet træning og hvor vi laver en konkret plan tilpasset dine behov og ønsker for fortsat optimering og vedligeholdelse af din træning.

Det forventes at du gennem træningsforløbet laver dine øvelser 2-3 gange om ugen.

Nyeste træningsudstyr på markedet

I klinikkens træningscenter finder du markedets nyeste træningsmaskiner fra Technogyms Biocircuit serie som tilbyder personlig træning, der på kort tid hjælper enhver til at nå sit individuelle træningsmål ved hjælp af den banebrydende BIODRIVE teknologi. I disse maskiner er der INGEN muligheder for fejl og træningen er altid guidet. Udstyret husker og tilpasser specifikt til den enkelte bruger.

Det guidede program leverer en engagerende oplevelse, der ikke kræver nogen tilpasninger eller ventetid. Alt hvad der behøves for at opnå den optimale muskel- og ledaktivering er inkluderet i træningspasset.

Ud over disse maskiner finder du specialmaskiner, konditionsmaskiner, funktionelt udstyr og frie vægte til at genoptræne og vedligeholde kroppens muskler og led.

Træning på abonnement

Nu har du mulighed for at træne lige så tosset du vil i vores træningscenter til en fordelagtig pris på 299 kr. om måneden uden binding.

Tilbuddet gælder fra juni måned 2022, hvor vi også får udvidede åbningstider; hver dag fra 05.00-22.00.

Træning i vores center forudsætter, at du har været forbi en af vores fysioterapeuter, hvor du får lagt et træningsprogram tilpasset dine problematikker og mål med træningen.

NYHED

FIT TIL STUDIEPRIS

Er du studerende, har du mulighed for at træne hos os til 199 kr./mdr. 👀👩‍🎓

Holdtræning

Få motivation og ny energi ved at træne med andre
På vores holdtræning, træner du på et hold med maksimalt 6 personer. Alle hold ledes af en fysioterapeut eller kiropraktor. På holdet vil hver enkelt deltager blive instrueret efter sine individuelle behov og kunnen og som tager udgangspunkt i den nyeste forskning. Din behandler vil hjælpe dig med at vælge det rigtige hold for dig og du er ligeledes velkommen, hvis du er blevet henvist fra egen læge eller anden behandler.

Vi tilbyder forskellige hold med fokus på forskellige problematikker under nøje instruktion af din fysioterapeut eller kiropraktor.
Det kan godt være svært at holde motivationen oppe, når man skal træne selv og mange af os kommer ofte til at springe øvelserne over. Når du træner sammen med andre, som har samme problemer som dig, hjælper I hinanden til at bevare fokus og få det optimale ud af jeres træning. Samtidigt sikrer den tilstedeværende behandler, at du udfører dine øvelser korrekt, så du får det mest effektive resultat.

Formålet med de forskellige træningshold er at hjælpe dig med genoptræningen efter din skade eller lindring af daglige smerter i kroppens muskler og led. Rigtig mange oplever, at de pga. smerter eller ubehag må opgive den motionsform, de dyrkede, inden de fik en skade. Træningsholdet hjælper dig med at lære, hvordan du træner bedst muligt med din skade, uden at du overbelaster dig. Som ved tidligere motionsformer oplever mange også, at de kan få udfordringer efter en skade på arbejdet og i hverdagen. Derfor er træningsholdets formål også at optimere din funktion, så du kan leve op til din dagligdag og dit jobs fysiske krav.

Har du en sundhedsforsikring?

Flere forsikringer dækker helt eller delvist superviseret holdtræning.

Særtilbud:

Hvis du går til holdtræning fast hos os, har du mulighed for at få et træningsabonnement ved siden af til 199,- kr. (normal pris 299,- kr).

Har du hørt om det frie valg af genoptræning?

I Danmark har du mulighed for at vælge en privat behandler, hvis din kommune ikke kan tilbyde dig opstart af genoptræning senest syv dage efter, du er udskrevet fra hospitalet med en genoptræningsplan.

Tag fat i os for at bestille tid til genoptræning.

Du kan læse mere om frivalgsordningen her

Praktisk info omkring træning

Husk at være iført løstsiddende tøj og indendørs sko – medbring også et håndklæde og drikkedunk hver gang.

Mød gerne op 5-10 minutter før den aftalte træningstid, så du har tid til indtjekning og omklædning.

Se træningspriser her

Bonus:

Lækre træningslokaler, godt indeklima, privat bad og omklædning + skabe du kan låse dine personlige ejendele ind i.

Husk din egen hængelås eller køb en på klinikken for 50 kr.