fbpx KONTAKT
Toftegårds Alle 7, 1.th, 2500 Valby
}
Mandag til Fredag 7:00-17:00

Fysioterapi

Fysioterapi i København, Frederiksberg & Valby

En fysioterapeut er specialist i behandling og træning af bevægeapparats-lidelser. I behandlingen vil fysioterapeuten, søge at fjerne smerterne, men også gøre patienten bevidst om det, der kan have fremkaldt smerterne og rådgive om, hvordan de kan forebygges gennem øvelser, holdningskorrektion og ændring af daglige aktiviteter.

Som et led i den fysioterapeutiske behandling inddrages kiropraktor og egen læge ofte, for at give dig som patient de mest optimale forhold og et bedre behandlingsforløb.

Individuel fysioterapi-træning

Forskning viser at træning i kombination med manuel behandling, har den bedste effekt på lidelser i ryg, nakke, skulder mv. Til dette formål er grundig individuel instruktion i øvelser, som kan udføres derhjemme, det bedste supplement.

I den individuelle instruktion tages der udgangspunkt i undersøgelsen og der indpasses elementer fra McKenzie, stabiliserende træning, dynamisk træning, holdningskorrektion og instruktion af øvelser i fitnesscenter.

Fysioterapi har blandt andet til mål at mindske smerter, fremme funktion, genoprette muskelbalance og rette uhensigtsmæssige bevægestrategier og mønstre. Dette gør vi blandt andet gennem:

Massage

Myoskeletal alignment teknikker

Ledmobilisering

Dynamisk neuromuskulær stabilisering

Functional movement screen

Myofascial release teknikker

Muskel energi teknikker (MET)

Tape – både kinesiotape og alm. sportstape.

Postural træning

Balance træning

Styrke, stabilitets og mobilitetstræning

Øvelsesterapi

Hjemmeøvelses programmer

Patient: https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/knogler-muskler-og-led/sygdomme/behandling/fysioterapi/ 

Faglig: https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/fysmed-og-rehab/tilstande-og-sygdomme/behandlinger/fysioterapi-modaliteter/ 

Designed and developed by Crunch