Mandag til torsdag 7:00-18:00.
Fredag 7:00-16:00

info@kir.dk

36 44 01 33

Gearhalsvej 1, st. - 2500 Valby

Fysioterapi

Fysioterapi hos Kiropraktorerne Idræts- og Rygklinik

Hvad er fysioterapi?

En fysioterapeut er specialist i behandling og træning af bevægeapparats-lidelser, det vil sige smerter i kroppens muskler og led. I behandlingen vil fysioterapeuten, søge at fjerne smerterne, men også gøre patienten bevidst om det, der kan have fremkaldt smerterne og rådgive om, hvordan de kan forebygges gennem øvelser, genoptræning, holdningskorrektion og ændring af daglige aktivitet. Fysioterapi har blandt andet til mål at mindske smerter, fremme funktion, genoprette muskelbalance og rette uhensigtsmæssige bevægestrategier og mønstre.

Fysioterapeuten har specialviden i genoptræning og rehabilitering efter sygdom og skade

Forskning viser at træning i kombination med manuel behandling, har den bedste effekt på lidelser i nakke, ryg og kroppens led og muskler. Til dette formål er grundig individuel instruktion i øvelser det bedste supplement. Disse øvelser kan udføres på vores holdtræning, i vores træningscenter eller derhjemme.

I den individuelle instruktion tages der udgangspunkt i undersøgelsen og der indpasses elementer fra McKenzie, stabiliserende træning, dynamisk træning, holdningskorrektion og instruktion af øvelser i fitnesscenter.

Fysioterapeutuddannelsen er en 3½-årig professionsbachelor med mulighed for at læse videre til en kandidatgrad i fysioterapi. Man kan læse til fysioterapeut flere steder i Danmark.

træning med fysioterapeut