fbpx KONTAKT
Gearhalsvej 1, st. - 2500 Valby
Mandag til torsdag 7:00-18:00. Fredag 7:00-16:00

Forårsager dine fødder smerter i ben og ryg?

Strukturelle problemer i dine fødder og manglende styrke i benets muskulatur kan ændre gangrytmen og forårsage smerter op igennem kroppen. Vi har specialiseret os i at evaluere din gang og afgøre om du har behov for et individuelt udformet fodindlæg eller andre sko/løbesko.

Vi benytter os blandt andet af vores TOG GaitScan system, som optimerer undersøgelse af dine fødder og hjælper med forståelsen af behovet for fodindlæg.

Vi samarbejder ligeledes med udvalgte bandagister ved behov for specialfremstillede indlæg.

Følgende fodlidelser kan behandles:

  • Hælspore
  • Platfod
  • Hulfod
  • Forfods platfod
  • Mortons neurom/metatarsalgia
  • Severs syndrom – hælsmerter hos børn

 

Hvad er et individuelt udformet fodindlæg?

Individuelt udformede fodindlæg bruges i dit normale fodtøj for at støtte og korrigere fodens funktion mere effektivt. Dårligt fungerende funktion og form kan være årsag til smerter i fødder, knæ, hofter eller ryg. Fodindlæggene kan afhjælpe dine symptomer ved at genoprette og støtte fodrodsknoglerne og derved genvinde en normal gangrytme.

 

Hvad er TOG GaitScan systemet?

TOG GaitScan systemet består af en elektronisk trykplade som er forbundet med et specialdesignet softwareprogram på computeren. Denne teknologi hjælper os til at analysere din gang og opdage unormal fodfunktion som kan påvirke resten af kroppen.

Læs mere om TOG GaitScan her

Hælsmerter hos børn

Vi kan afhjælpe hælsmerter hos børn med Solemaids indlæg

Solemaids er speciallavede indlægssåler til børn med smerter i hælene, der skyldes Severs syndrom. Severs syndrom er forårsaget af betændelse i vækstzonen i den bageste del af hælbenet og giver smerter, der hyppigst forekommer hos aktive børn i alderen 9-14 år, men de kan også forekomme hos lidt yngre og ældre børn. Klassisk har barnet ondt i hælen(e) efter aktivitet og senere også under aktivitet. I svære tilfælde kan det ende med, at barnet ikke kan deltage i sport eller fysiske aktiviteter.

Severs syndrom er en tilstand, der vil gå i sig selv over tid, og den efterlader ikke varige mén. Behandling er aflastning og undgåelse af aktiviteter, der provokerer smerterne. For aktive børn kan det være svært at skulle aflaste tilstrækkeligt, og for dem kan Solemaids indlægssåler være en god løsning. Solemaids er udviklet til at afhjælpe hælsmerter hos børn, og siden sålen blev udviklet, har den hjulpet hundredvis af børn. Solemaids sikrer nemlig, at barnet hurtigt kan vende tilbage til idrætsaktivitet på lige fod med holdkammeraterne.

De patenterede Solemaids virker, så snart de tages i brug. Og selv børn, der har meget ondt i hælen, mærker, at smerterne forsvinder, når Solemaids kommer i fodtøjet. Sålen fjerner trykket fra den bagerste del af hælen ved hjælp af en kile, og barnet kan gå og løbe rundt uden at have ondt.

Læs mere på www.solemaids.dk

ÅBNINGSTIDER

  • Man – tors: 07.00 – 18.00
  • Fredag: 07.00 – 16.00
  • Lørdag & Søndag: LUKKET

Kiropraktorerne

Københavns Idræts- & Rygklinik

Kiropraktik | Fysioterapi | Træning

Kontakt

Gearhalsvej 1, st.
2500 Valby
(Indgang ved Pakkerivej)

1. times gratis parkering
lige ved døren fra kl. 8.00

Telefon: 36440133
E-mail: info@kir.dk
CVR: 14156348

Find vej

Kiropraktor

Overblik

Træning

Priser

Behandlinger

Vi tilbyder