Mandag til torsdag 7:00-18:00.
Fredag 7:00-16:00

info@kir.dk

36 44 01 33

Gearhalsvej 1, st. - 2500 Valby

Ganganalyse & Indlæg

Forårsager dine fødder smerter i ben og ryg?

Strukturelle problemer i dine fødder og manglende styrke i benets muskulatur kan ændre gangrytmen og forårsage smerter op igennem kroppen. Vi har specialiseret os i at evaluere din gang og afgøre om du har behov for et individuelt udformet fodindlæg eller andre sko/løbesko.

Vi benytter os blandt andet af vores TOG GaitScan system, som optimerer undersøgelse af dine fødder og hjælper med forståelsen af behovet for fodindlæg.

Vi samarbejder ligeledes med udvalgte bandagister ved behov for specialfremstillede indlæg.

Følgende fodlidelser kan behandles:

  • Hælspore
  • Platfod
  • Hulfod
  • Forfods platfod
  • Mortons neurom/metatarsalgia
  • Severs syndrom – hælsmerter hos børn

Hvad er et individuelt udformet fodindlæg?

Individuelt udformede fodindlæg bruges i dit normale fodtøj for at støtte og korrigere fodens funktion mere effektivt. Dårligt fungerende funktion og form kan være årsag til smerter i fødder, knæ, hofter eller ryg. Fodindlæggene kan afhjælpe dine symptomer ved at genoprette og støtte fodrodsknoglerne og derved genvinde en normal gangrytme.

Hvad er TOG GaitScan systemet?

TOG GaitScan systemet består af en elektronisk trykplade som er forbundet med et specialdesignet softwareprogram på computeren. Denne teknologi hjælper os til at analysere din gang og opdage unormal fodfunktion som kan påvirke resten af kroppen.

Læs mere om TOG GaitScan her