fbpx KONTAKT
Gearhalsvej 1, st. - 2500 Valby
Mandag til torsdag 7:00-18:00. Fredag 7:00-16:00

For virksomheder

Hurtig udredning og behandling

Såvel fysisk som stillesiddende arbejde kan give medarbejderen helbredsmæssige problemer i muskler og led. Vores sundhedsordning sætter ind med både en forebyggende og optimal tværfaglig behandlings indsats.

Vores klinik tilbyder kiropraktik, fysioterapi, massage og genoptræning. Vi råder over digitalt røntgenudstyr samt ultralydsscanning. Vi arbejder tæt sammen med egen læge og speciallæger for at sikre det mest effektive behandlingsforløb for vores patienter. Hos os får medarbejderen behandling og udredning uden ventetid og kan forvente et effektivt og sammenhængende forløb på højeste niveau.

Vi har aftaler med flere virksomheder, selvstændige og offentlige institutioner, hvor man selv vælger, om man vil betale direkte for behandlingen eller indirekte gennem en sundhedsordning med os.

Medarbejderen kan selv kontakte os telefonisk og få hjælp uden ventetid. Når behandlingen er udført og afsluttet, kan arbejdsgiveren fradrage behandlingshonoraret eller sundhedsordningen hos os, som en driftsudgift, hvis behandlingen har relation til arbejdsbetingede gener.

Vi tilbyder en hurtig diagnose og behandling samme dag eller senest dagen efter første henvendelse. Ved behov for videre udredning eller samtidig behandling ved egen læge eller speciallæge, sørger vi for en skriftlig henvisning via egen læge.

Kontakt os venligt for yderligere informationer om de forskellige løsninger vi tilbyder.

Sundhedsordning

Ifølge loven kan arbejdsgiveren betale for ansattes sygdomsbehandling uden at medarbejderen skal medregne ydelsen i sin skattepligtige indkomst. Ordningen gælder også for selvstændige erhvervsdrivende.

For virksomheden er det vigtigt, at den ansatte kan komme i effektiv behandling uden ventetid. Ved mange lidelser betyder tidlig og korrekt behandling en forkortelse af sygdomsforløbet og dermed en optimering af personalets ydeevne. Samtidigt oplever medarbejderen sundhedsordningen som et udtryk for virksomhedens interesse i medarbejdernes helbred og trivsel.

Virksomheden skal blot træffe beslutning om at refundere medarbejderens udgifter til kiropraktorbehandling. Klinikken fremsender herefter faktura på behandlingsudgifterne til virksomheden. Betingelsen for skattefradraget er, at der har været faglig begrundet behov for den ydede behandling. Vi svarer gerne på spørgsmål vedrørende ordningen.

SKATs vejledning til arbejdsgivere.

Logo Kiropraktorerne sort

Kontakt

Gearhalsvej 1, st.
2500 Valby
(Indgang ved Pakkerivej)

1. times gratis parkering
lige ved døren fra kl. 8.00

Telefon: 36440133
E-mail: info@kir.dk
CVR: 14156348

Find vej

Kiropraktor

Overblik

  • Træning
  • Priser
  • Behandlinger
  • Vi tilbyder