Mandag til torsdag 7:00-18:00.
Fredag 7:00-16:00

info@kir.dk

36 44 01 33

Gearhalsvej 1, st. - 2500 Valby

Sundhedsforsikringer

Vi samarbejder med følgende sundhedsforsikringer:

Hvad dækkes der?

Har du en forsikring, der kan betale dine behandlinger? De fleste dækker helt eller delvist for kiropraktisk og fysioterapeutisk behandling. Der er forskellige vilkår afhængig af dit forsikringsselskab og vi henviser til de respektive forsikringsvilkår for dette.

Fysioterapi

Fysioterapi er kun dækket, hvis det står på bevillingen. Vores fysioterapeuter er autoriserede, men er ikke omfattet af overenskomsten for fysioterapi, derfor kan der komme en delvis egenbetaling. Nogle forsikringer dækker kun op til et vist beløb i forbindelse med fysioterapi.

Tillægsydelser

Der kan forekomme tillægsydelser for akupunktur, chokbølgeterapi og laserterapi. Ikke alle forsikringsselskaber dækker disse og afregnes separat. 

Ulykkesforsikring

Har du været ude for et uheld eller en ulykke resulterende gener i bevægeapparatet, dækker din ulykkesforsikring typisk. Kontakt din ulykkesforsikring og medbring dokumentation for dækning af aktuelle prroblem, så afregner vi gerne direkte med forsikringsselskabet. Vi kan afregne direkte med de fleste forsikringsselskaber, men som patient hæfter du selv, hvis dit forsikringsselskab ikke dækker din behandling.

Tilskud fra ‘danmark’

Er du medlem af Sygeforsikring ‘danmark’ kan du få tilskud fra behandlinger.

Aktuelle satser for kiropraktik ses her
Aktuelle satser for fysioterapi ses her

Vigtigt

Er du forsikringspatient, så husk at du selv er ansvarlig for antal tildelte behandlinger samt udløbsperiode. Klinikken skal have modtaget bevilling ved første konsultation ellers er man selv ansvarlig for afregning med klinikken. Vær opmærksom på at der kan forekomme egenbetaling på visse ydelser.