Mandag til torsdag 7:00-18:00.
Fredag 7:00-16:00

info@kir.dk

36 44 01 33

Gearhalsvej 1, st. - 2500 Valby

Anders, Kiropraktor
Anders Udsen Broegaard
Kiropraktor & Indehaver af Kiropraktorerne – Københavns Idræts- og Rygklinik
En af Danmarks mest erfarne kiropraktorer med mere end 26 års klinisk erfaring. Underviser på konferencer og kurser i nakke, ryg og idrætsskader både i Danmark og internationalt.

Anders har været omdrejningspunktet i at skabe vores nuværende klinik hvor ambitionen har været at skabe en tværfaglig og højt kvalificeret udredning af vores patienter med smerter i bevægeapparatet med et stærkt og velfungerende samarbejde mellem kiropraktor, fysioterapeut, den praktiserende læge og speciallæger så patienten får det bedste behandling og mest effektive forløb.

Udover nakke- og rygskader har Anders igennem mange år haft stor interesse i udredning, behandling og genoptræning af idrætsskader. Klinikken er tilknyttet flere håndbold og fodbold-klubber som ekstern behandler ved vedvarende og akutte problemstillinger for deres elitespillere.

Anders er en eftertragtet foredragsholder både nationalt og internationalt og har igennem årene holdt mere end 80 seminarer, kurser, oplæg og workshops på tværfaglige konferencer hvor læger, fysioterapeuter og kiropraktorer har deltaget med fokus på udredning, behandling og genoptræning af nakke, ryg og idrætsskader. Han er klinisk lærer i kiropraktor praksis og har uddannet adskillige turnusassistenter.

Anders har tidligere været formand for kiropraktorerne i Københavns og Frederiksbergs Kommuner og har været medlem af Dansk Kiropraktor Forenings bestyrelse i en årrække. Han er nuværende formand for Dansk Selskab for Klinisk Shockbølge behandling, DSKESWT.

Anders er diplom uddannet i muskuloskeletal ultralydsdiagnostik fra Århus Kommune Hospital i 2010 samt i idrætskiropraktik fra Syddansk Universitet i 2016.

Anders er født i 1967 og bosiddende i Dragør. Anders blev uddannet som kiropraktor i 1993 på Anglo European College of Chiropractic i England og har siden 1996 drevet klinik i Valby i partnerskab med Bjørn Smedegaard Andersen. Anders er gift med skoleleder Mette Broegaard og de har sammen to voksne døtre som begge læser til kiropraktor på Syddansk Universitet.