Mandag til torsdag 7:00-18:00.
Fredag 7:00-16:00

info@kir.dk

36 44 01 33

Gearhalsvej 1, st. - 2500 Valby

Bjørn, Kiropraktor
Bjørn Smedegaard Andersen
Bjørn har praktiseret som kiropraktor i Valby i 21 år
Han er indehaver af Kiropraktorerne – Københavns Idræts- og Rygklinik og har gennem tiden foretaget mange behandlinger af forskellige typer af smerter og spændinger, relateret til bevægeapparatet. Det gælder alt lige fra nakke, bryst- og lænderyg til albuer, knæ, ankler og håndled. I samme forbindelse har han hjulpet patienter med træthed, svimmelhed og hovedpine, som ofte kan være et udtryk for spændinger i kroppens led og muskler.

Nærvær og opmærksomhed er Bjørns kendetegn og en vigtig del i hans behandling og rådgivning.

Baby- og børnekiropraktor:
En af Bjørns store passioner gennem mange år er behandling af baby/børne problematikker For eksempel:

 • Problemer med amning
 • Motorisk udvikling
 • Kolik
 • Gylp/refluks
 • Maveproblemer
 • Afhjælpning af uro, favoritsider og spændinger i nakke, kæbe mm.
 • Skævt kranie


 • I den forbindelse har han også stor fokus på jer som familie og tryghed er omdrejningspunktet. Behandlingen er ganske blid og mange børn sover under forløbet. Bjørn har stor erfaring fra sin egen børneflok der tæller 6 børn.

  Efteruddannelse er en selvfølge med løbende kurser indenfor klassisk kiropraktik, genoptræning, akupunktur, chokbølgeterapi, babybehandling, spændinger, kæbe dysfunktion, øvelsesterapi, samt diverse former for det som man populært kalder ”bløddelsbehandling” (triggerpunkts massage/iskæmisk kompression, muskelenergi teknikker (MET) mm.).

  Deltagelse på diverse kongresser; eksempelvis Sports Medicinsk Kongres.

  Han har tidligere undervist i ergonomi på forskellige virksomheder.

  Bjørn er uddannet på Syddansk Universitet som cand. manu. Kiropraktor i 2001. Herefter har han arbejdet hos Kiropraktorerne i Valby frem til i dag. Han blev partner med Anders Broegaard i 2003, og har siden varetaget forskellige funktioner på klinikken gennem årene.