Mandag til torsdag 7:00-18:00.
Fredag 7:00-16:00

info@kir.dk

36 44 01 33

Gearhalsvej 1, st. - 2500 Valby

Heike, Kiropraktor
Heike Aaby Nielsen
Kiropraktor
Heike tror på, at du opnår de bedste resultater ved at være en aktiv del af dit eget behandlingsforløb. Din behandling kommer derfor ikke udelukkende til at bestå af ”knæk og bræk”. Sideløbende med behandlingen i klinikken, vil hun typisk udforme et træningsprogram der er tilrettelagt efter dine individuelle problemstillinger og behov, eller starte dig op i et tværfagligt forløb i samarbejde med klinikkens fysioterapeuter.

Heike interesserer sig særligt for idrætsskader, og har selv dyrket håndbold og fodbold på højt niveau. Efter at mærke et par idrætsskader på egen krop, har hun lagt bolden på hylden, og bruger nu sin fritid på at dyrke Crossfit.

Heike elsker dog at studere alle afkroge af bevægeapparatet og er flittig til løbende at efteruddanne sig. Senest har hun været på kurser inden for shockbølgeterapi, bækkenproblematikker, fødsler og ældre patienter.

Heike er født i 1992. Hun er opvokset på Fyn og er nu bosiddende i Valby. Hun blev uddannet kiropraktor i 2019 på Syddansk Universitet i Odense, og tog efterfølgende størstedelen af sin turnusuddannelse her på klinikken, hvor hun har været ansat sidenhen.