Mandag til torsdag 7:00-18:00.
Fredag 7:00-16:00

info@kir.dk

36 44 01 33

Gearhalsvej 1, st. - 2500 Valby

Iben, Kiropraktor
Iben Lundbye Kristiansen
Kiropraktor
Iben er uddannet kiropraktor på Palmer College of Chiropractic i USA, hvor hun graduerede i 1987.

Allerede i 1988 startede hun sammen med sin mand, Kiropraktisk Klinik, Valby. Klinikken har siden, med Anders Broegaard ved roret, udviklet sig til vores nuværende Københavns Idræts- og Rygklinik.

Iben har således 34 års klinisk erfaring og arbejder nu kun to dage om ugen (tirsdag og torsdag), hvor hun koncentrerer sig om nakke- og rygproblemer samt deraf afledte smerter som for eksempel hovedpine.

I den løbende efteruddannelse har Iben suppleret sin kiropraktoruddannelse med relevant øvelsesterapi, chokbølgeterapi, dry needling og akupunktur samt diverse former for det som man populært kalder ”bløddelsbehandling” (trigger punkts massage/iskæmisk kompression, muscle energy teknikker (MET) mm.).

Iben råder på denne måde over det fulde spektrum af, hvad der kræves, for samtidigt at kunne stille en hurtig og præcis diagnose, give den mest optimale behandling, instruere i de øvelser samt rådgive om hvordan man i øvrigt skal forholde sig i sin hverdag for hurtigst muligt at komme af med sine skavanker og forebygge at de vender tilbage.

I hele sin ungdom dyrkede Iben atletik på eliteplan og tog som afslutning en træneruddannelse, og hun er stadig selv meget aktiv i forhold til at træne og holde sin krop sund og rask. Har derudover taget en ungdomshåndboldtræner-uddannelse og været træner i 7 år. Yngste datter er professionel håndboldspiller og hendes søn har lige afsluttet sin karriere som professionel håndboldspiller.

Iben er ud af en kiropraktorfamilie, og både hendes far og farfar tog deres kiropraktoruddannelser i USA på Palmer College of Chiropractic ligesom hende selv. Hendes mand er kiropraktor og hendes ældste datter blev færdig som kiropraktor fra SDU i 2017.