Mandag til torsdag 7:00-18:00.
Fredag 7:00-16:00

info@kir.dk

36 44 01 33

Gearhalsvej 1, st. - 2500 Valby

Rasmus, fysioterapeut
Rasmus Jørgensen
Fysioterapeut
Erfaren sportsfysioterapeut med stor interesse og drive for både, at bringe den almene person tilbage til bevægelse og atleten tilbage til sin sport.

Rasmus har en bred erfaring inden for fysioterapi og har dygtiggjort sig i behandling af kroppen og de smerter eller skader den måtte komme ud for, – både problematikker som er opstået i forbindelse med idræt, men også traumeskader og generelle overbelastningsskader.

Hans særlige interesseområder er at arbejde med skulderpatienter, samt hofte, knæ og ankelpatienter. Som patient hos ham bliver der stillet fokus på dig og din smerte- og skadesproblematik du ønsker hjælp til. Du vil blive grundigt undersøgt og der vil blive lagt en behandlingsplan til, hvordan du kommer i mål, – planen bliver lagt i fællesskab med dig. Rasmus mener, det er vigtigt at anskue en smerteproblematik eller skade helhedsorienteret, derfor kan du forvente, at der udover din konkrete problematik, også kan være fokus på andre faktorer, som kan bidrage til at du bedst og hurtigst muligt, kommer videre fra dine smerter og/eller skade.

“Det er i min optik altafgørende, at behandlingsforløbet anskues som et samarbejde mellem dig og mig. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig frem til dine mål, men det kræver også en indsats fra din side.”

Ved Rasmus får du måske øvelsesinstruktioner, som du skal udføre udenfor klinikken, måske får du råd og vejledning til at ændre på andre faktorer, der kan bidrage positivt til din bedring. De ting som foregår udenfor klinikken, er meget vigtige, derfor dette fokus på, at forløbet er et tæt samarbejde.

Rasmus er uddannet fysioterapeut fra 2016 fra University College Sjælland i Næstved, nuværende navn er Professions Højskolen Absalon. Derudover har han taget en eksamen i sportsfysioterapi ved Dansk Selskab for Sportsfysioterapi (DSSF).

Personlig træning: Hos Rasmus kan du få personlig træning uanset om du er eliteudøver eller hyggemotionist.

Hans overbygningsuddannelse som Sportsfysioterapeut og smertecoach giver ham redskaber til at tackle rigtig mange forskellige problematikker. Han har stor erfaring og en stor passion indenfor træningsverdenen, hvor han har beskæftiget sig med en bred vifte af forskellig træning. Derudover er han en del af sundhedsteamet i Greve trampolin og gymnastikforening samt censor for personlige trænere, der skal til eksamen. Han har selv dyrket meget kampsport og styrketræning gennem hele livet.